MØTER / REFERAT

Referanse
Tirsdag 15. februar 2022.

Lagt ut av Rune Heggen

Besøk på Bjarne Espe Trevarefabrikk AS

 Tirsdag var Nordfjordeid rotary klubb på besøk hos Bjarne Espe Trevarefabrikk AS. Vi ble godt mottatt av Rune Espe. Etter litt orientering om bedriften, produktene, og vishet om at god kvalitet skaper fornøyde kunder, inviterte han på kaffe og gode kaker. Mange av klubmedlemmene hadde tatt med ektefeller, og alle viste stor interesse for den fine kjøkkenutstillingen i de nye lokalene. De som ønsket det fikk omvisning i produksjonslokalene. Bedriften følger godt med i utviklingen, og har mange datastyrte produksjons-maskiner. De har stabil arbeidsstokk på ca. 15 personer. Mange av klubmedlemmene kunne av erfaring bekrefte Rune Espe sine ord om høg kvalitet på kjøkkenene som produseres her.
Tirsdag var Nordfjordeid Rotary klubb på besøk hos Bjarne Espe Trevarefabrikk AS. Vi ble godt mottatt av Rune Espe. Etter litt orientering om bedriften, produktene, og vishet om at god kvalitet skaper fornøyde kunder, inviterte han på kaffe og gode kaker. Mange av klubmedlemmene hadde tatt med ektefeller, og alle viste stor interesse for den fine kjøkkenutstillingen i de nye lokalene. De som ønsket det fikk omvisning i produksjonslokalene. Bedriften følger godt med i utviklingen, og har mange datastyrte produksjons-maskiner. De har stabil arbeidsstokk på ca. 15 personer. Mange av klubmedlemmene kunne av erfaring bekrefte Rune Espe sine ord om høg kvalitet på kjøkkenene som produseres her
Kan vere eit bilete av 9 personar, people standing og innandørs

Kan vere eit bilete av 6 personar, people standing og innandørs


Tirsdag 30.11. 2021
Kan vere eit bilete av Éin person og innandørs

Linn Hjelle fortalte om livet på "House of Lykke". På grunn av pandemien, har hun ikke fått reise til Filipinene de siste 2 år, men har fortløpende kontakt via videosamtaler og andre medier. Siden sist hun var hos oss, har de fått bygget nytt kjøkken, og hadde forrige jul nok penger til ekstra god mat til guttene, og litt julegaver. Behov for penger er fortsatt stort, da det stadig er ting som mangler, eller skal fornyes eller forbedres. Nordfjordeid Rotary synes det er interessant å følge med på hva Linn klarer å få til, og vi bestemte oss for å gi kr 5000.- nå til jul.GODKJENT GRASROTMOTTAKAR

Norsk Tipping har no registrert Nordfjordeid Rotaryklubb som Grasrotmottakar.
Midlar som klubben får inn som mottakar vil uavkorta gå til gode formål lokalt. Kor mykje klubben mottar og kva tiltak som blir tilgodesett, vil bli lagt ut på klubben sin Facebook-side.
Du støttar gode formål i bygda vår ved å velje Nordfjordeid Rotaryklubb som din GRASROTMOTTAKAR.


INGE HAUGEN på Nordfjordeid Rotaryklubb sitt møte 8. februar 2022


Nordfjord sin store maratonløper, Inge Haugen, fortalte tirsdag om noen av sine 627 maratonløp, og sin kjærlighet til musikken og til Eid Musikklag. Han har sprunget maraton i alle verdensdeler, og har hatt mange opplevelser på sine turer. Når et løp er planlagt, skal det gjennomføres på tross av eventuelle skader. Har til og med sprunget med gipset hånd. Han planlegger stadig flere løp, så hvor mange han når før han gir seg kan vi bare gjette. På tampen av sin fortelling, tok han frem saksofonen og spilte en sang for oss. Et hyggelig og interessant møte.


Kan vere eit bilete av 4 personar, people sitting og innandørs


Kan vere eit bilete av Éin person, playing a musical instrument og saxophone

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Eid Frivilligsentral
Adresse: Eidsgata 9
Postnummer: 6770
Sted: Nordfjordeid
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 18:30
Møtespråk: no

Plasser innhold her
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Distrikt - Rotary RSS